Jij gaat binnenkort trouwen, wat gaaf! En nu ben je op zoek naar de mooiste en lekkerste bruidstaart. Het kiezen van de bruidstaart is een ontzettend leuk en smakelijk moment, zeker wanneer je van zoetigheid houdt. Lees snel mijn tips voor het kiezen van de perfecte bruidstaart. Eentje om je vingers bij af te likken. 

Torenhoog 

Zeker wanneer je veel gasten verwacht, is een bruidstaart die bestaat uit meerdere lagen ontzettend handig. En het ziet er ook nog eens geweldig uit zo’n hoge toren van zoetigheid. Zo kun je iedere laag een aparte kleur of smaak geven en mooi versieren met bloemen en parels. 

portfolio 00407

Kleur

Is het thema van jullie bruiloft rood? Laat deze kleur dan terugkomen in de bruidstaart en de aankleding. Ga voor een prachtige rode taart in laagjes of wat dacht je van cupcakes met rode rozen? Of gaan jullie voor roze en laten jullie bloemen uit het boeket terug komen op de taart?

lswm 00033portfolio 00028

 

Stijl

Is jullie stijl chique? Ga dan voor een stijlvolle bruidstaart. Zijn jullie meer van het stoer of houden jullie wel van een grapje? Laat dit dan ook terugkomen in de bruidstaart. Wil je liever geen traditionele bruidstaart met cakevulling en versieringen? Kies dan voor bijvoorbeeld een heerlijke zelfgebakken appeltaart of een hartige worteltaart.

promo2 00014 SandraKarst 00018

Nog een aantal tips

Smaak

Naast dat je een mooie bruidstaart wilt, wil je ook een taart die vooral heel lekker is. Ga je voor een  fruitige taart met cakebodem en slagroom? Of wil je liever een chocolade taart met karamel smaak?

Taarttoppers

De klassieke topper met bruid en bruidegom is nog steeds favoriet. Maar wist je dat er ook heel veel toffe alternatieven zijn? Zoals jute vlaggetjes met ‘just married’ erop, polaroid foto’s en houten cake toppers. DIY is het helemaal! Wil je liever niet zelf aan de slag, dan maakt Ryki La Vie voor jou de mooiste ontwerpen.

Promo.XS.PatrickDiedeke 00020

 

Proefsessie

Vind je het lastig kiezen tussen al die heerlijke taarten? Boek dan een proefsessie. Zo kun je op je gemak alle soorten proeven en beoordelen qua stijl. En maak je de juiste keus voor jouw perfecte bruidstaart.

 

top trouwlocaties blok trouwjurkenblok blok bruidsboeket fotolocatiesblok

 

 

Pin It