is bluehost good

Fotografie

ryki

In mijn fotografie draait het om jullie: geen overdreven geposeer, geen statische foto's maar spontane, authentieke beelden van jullie dag. Voor sprankelende en liefdevolle bruidsreportages met veel emotie ben je bij mij aan het juiste adres! Meer weten? Klik dan hier.

Ontwerpen

albumRLV 6

Naast fotografe ben ik ook grafisch ontwerpster en maak ik de leukste persoonlijke ontwerpen voor al jullie drukwerk. De nadruk ligt op trouwalbums. Maar ook voor andere ideeen kun je altijd contact met me opnemen.

Meer weten? Klik dan hier.

Informatie

kaartjes

Wanneer je gaat trouwen wil je dat alles goed geregeld is. Daarom snap ik dat je ook meer wilt weten over mij en mijn werkwijze. Wekelijks sta ik op bruiloften om alles in goede banen te leiden of te fotograferen en in de uurtjes die ik doorbreng in mijn studio ontwerp ik de gaafste trouwalbums. Lees meer over wat ik zie en meemaak op mijn blog of vraag een gratis magazine aan

 

 

Welkom bij Ryki la vie


“Ryki is een afkorting van mijn naam (Marijke) die door vrienden en familie veel wordt gebruikt. Wanneer bruidsparen mij met deze naam aanspreken wordt het contact gelijk super persoonlijk. En dat persoonlijke is nou juist waar Ryki La Vie voor staat. Niet voor niets kom ik bij alle aanstaande bruidsparen die ik ga fotograferen eerst thuis op bezoek om kennis te maken en alles te horen over de plannen voor hun dag.

Het liefst maak ik foto’s en ontwerpen die echt persoonlijk zijn en in alle opzichten uitstralen waar jullie voor staan of wat jullie op dat bijzondere moment in jullie ‘Vie’ willen uitstralen. Geen lastig geposeer, maar spontane fotografie, waarbij genieten voorop staat!

Wil je weten of ik nog beschikbaar ben op jullie bruiloft?
Neem dan even contact op.“

 

Neem contact op

Foto's van recente bruiloften

Alouette Martijn 00032SandraKarst 00011SandraKarst 00014Alouette Martijn 00004

magazinefoto
Wil je alles weten over wat ik voor je kan 
betekenen op jullie grote dag?

Laat dan hier je email adres achter.

Dan komt het magazine boordevol voorbeelden, tips en ideeeen 
snel jouw kant op!

 

              badge green nl                                   
                                                  
                                                


 

Schermafbeelding 2016 09 28 om 13.59.10

Hoe kies je een bruidstaart?

Jij gaat binnenkort trouwen, wat gaaf! En nu ben je op zoek naar de mooiste en lekkerste bruidstaart. Het kiezen van de bruidstaart is een ontzettend leuk en smakelijk moment, zeker wanneer je van zoetigheid houdt. Lees snel mijn tips voor het kiezen van de perfecte bruidstaart. Eentje om je vingers bij af te likken. 

Torenhoog 

Zeker wanneer je veel gasten verwacht, is een bruidstaart die bestaat uit meerdere lagen ontzettend handig. En het ziet er ook nog eens geweldig uit zo’n hoge toren van zoetigheid. Zo kun je iedere laag een aparte kleur of smaak geven en mooi versieren met bloemen en parels. 

portfolio 00407

Kleur

Is het thema van jullie bruiloft rood? Laat deze kleur dan terugkomen in de bruidstaart en de aankleding. Ga voor een prachtige rode taart in laagjes of wat dacht je van cupcakes met rode rozen? Of gaan jullie voor roze en laten jullie bloemen uit het boeket terug komen op de taart?

lswm 00033portfolio 00028

 

Stijl

Is jullie stijl chique? Ga dan voor een stijlvolle bruidstaart. Zijn jullie meer van het stoer of houden jullie wel van een grapje? Laat dit dan ook terugkomen in de bruidstaart. Wil je liever geen traditionele bruidstaart met cakevulling en versieringen? Kies dan voor bijvoorbeeld een heerlijke zelfgebakken appeltaart of een hartige worteltaart.

promo2 00014 SandraKarst 00018

Nog een aantal tips

Smaak

Naast dat je een mooie bruidstaart wilt, wil je ook een taart die vooral heel lekker is. Ga je voor een  fruitige taart met cakebodem en slagroom? Of wil je liever een chocolade taart met karamel smaak?

Taarttoppers

De klassieke topper met bruid en bruidegom is nog steeds favoriet. Maar wist je dat er ook heel veel toffe alternatieven zijn? Zoals jute vlaggetjes met ‘just married’ erop, polaroid foto’s en houten cake toppers. DIY is het helemaal! Wil je liever niet zelf aan de slag, dan maakt Ryki La Vie voor jou de mooiste ontwerpen.

Promo.XS.PatrickDiedeke 00020

 

Proefsessie

Vind je het lastig kiezen tussen al die heerlijke taarten? Boek dan een proefsessie. Zo kun je op je gemak alle soorten proeven en beoordelen qua stijl. En maak je de juiste keus voor jouw perfecte bruidstaart.

 

top trouwlocaties blok trouwjurkenblok blok bruidsboeket fotolocatiesblok

 

 

Pin It
Nemesis Webdesign