is bluehost good

Fotografie

ryki

In mijn fotografie draait het om jullie: geen overdreven geposeer, geen statische foto's maar spontane, authentieke beelden van jullie dag. Voor sprankelende en liefdevolle bruidsreportages met veel emotie ben je bij mij aan het juiste adres! Meer weten? Klik dan hier.

Ontwerpen

albumRLV 6

Naast fotografe ben ik ook grafisch ontwerpster en maak ik de leukste persoonlijke ontwerpen voor al jullie drukwerk. De nadruk ligt op trouwalbums. Maar ook voor andere ideeen kun je altijd contact met me opnemen.

Meer weten? Klik dan hier.

Informatie

kaartjes

Wanneer je gaat trouwen wil je dat alles goed geregeld is. Daarom snap ik dat je ook meer wilt weten over mij en mijn werkwijze. Wekelijks sta ik op bruiloften om alles in goede banen te leiden of te fotograferen en in de uurtjes die ik doorbreng in mijn studio ontwerp ik de gaafste trouwalbums. Lees meer over wat ik zie en meemaak op mijn blog of vraag een gratis magazine aan

 

 

Welkom bij Ryki la vie


“Ryki is een afkorting van mijn naam (Marijke) die door vrienden en familie veel wordt gebruikt. Wanneer bruidsparen mij met deze naam aanspreken wordt het contact gelijk super persoonlijk. En dat persoonlijke is nou juist waar Ryki La Vie voor staat. Niet voor niets kom ik bij alle aanstaande bruidsparen die ik ga fotograferen eerst thuis op bezoek om kennis te maken en alles te horen over de plannen voor hun dag.

Het liefst maak ik foto’s en ontwerpen die echt persoonlijk zijn en in alle opzichten uitstralen waar jullie voor staan of wat jullie op dat bijzondere moment in jullie ‘Vie’ willen uitstralen. Geen lastig geposeer, maar spontane fotografie, waarbij genieten voorop staat!

Wil je weten of ik nog beschikbaar ben op jullie bruiloft?
Neem dan even contact op.“

 

Neem contact op

Foto's van recente bruiloften

Alouette Martijn 00032SandraKarst 00011SandraKarst 00014Alouette Martijn 00004

magazinefoto
Wil je alles weten over wat ik voor je kan 
betekenen op jullie grote dag?

Laat dan hier je email adres achter.

Dan komt het magazine boordevol voorbeelden, tips en ideeeen 
snel jouw kant op!

 

              badge green nl                                   
                                                  
                                                


 

Schermafbeelding 2016 09 28 om 13.59.10

Gave trouwfoto locaties

Ben jij op zoek naar een gave locatie om trouwfoto’s te maken? Maar heb je geen idee welke bijzondere plekken er in Nederland zijn en waar je rekening mee moet houden tijdens het fotograferen? Ik zet mijn top 3 trouwfoto locaties voor jou op een rijtje en geef je een paar handige tips.


1.ENKA fabriek
Of het nu buiten regent of de zon volop schijnt, bij de Enka fabriek in Ede heb je altijd perfect licht om de mooiste foto’s te maken. In deze industriële zetting maak je super gave en stoere foto’s. Niet voor niets is deze locatie ontzettend populair. Wist je dat in de fabriek vroeger kunstzijde werd geproduceerd?

portfolioegw 00404


2.Metaal Kathedraal
In deze oude kerk/metaalfabriek, die tegenwoordig wordt gebruikt als broedplaats voor kunstenaars, maak je de meest bijzondere foto’s voor jullie bruiloft. Zowel binnen als buiten zijn er prachtige plekken te vinden als decor voor de foto’s. Kies voor de gewelfde bogen in het kerkgedeelte als je voor een romantische stijl gaat of bezoek de metaalfabriek voor een meer industriële look. Onderstaande foto is van Yvonne Kuipers.

yk 00001


3. Vlinders aan de Vliet
Zoek je het meer in tropische sferen tijdens de fotoshoot? Dan is deze vlindertuin de perfecte locatie voor jullie trouwfoto’s. Ook hier is het voordeel dat de locatie overdekt is, dus ook met slecht weer heb je gegarandeerd mooie foto’s. Laat de vlinders om je heen vliegen en ontdek de prachtige tropische planten. Onderstaande foto is van australianbutterflies.com

Schermafbeelding 2017 10 23 om 15.34.21


4. SS Rotterdam
Op de voormalige Holland-Amerika lijn maak je de meest spectaculaire trouwfoto’s. Flaneer over het dek of dans heerlijk rond in de Grand Ballroom. En ook hier maakt het niet uit als het in de zomer met bakken uit de hemel valt want binnen is het net zo mooi als buiten.

ErwinSascha 00022


5. Hortus Botanicus
Hortus Botanicus is als trouwlocatie erg geliefd, maar ook als trouwfoto locatie echt een aanrader. Tussen al het groen van de tropische planten schitteren jullie als bruidspaar en schiet je de mooiste plaatjes.

SandraKarst 00008


6. Kloostertuin
Tussen De Dom en het Academiegebouw in hartje Utrecht ligt de prachtige kloostertuin verborgen. In middeleeuwse stijl en met prachtige bloemen en fonteinen waan je je hier in een waar sprookje. Voor een romantische en stijlvolle fotoshoot ben je hier op het juiste adres.

DirkRianne 00003

 

Tips
1. Budget
Denk bij het kiezen van de trouwfotolocatie na over het budget. Voor sommige locaties moet je namelijk betalen. Voor gratis foto’s ga je naar het strand, het bos of de prachtige straatjes van Delft of Gouda.

2. Datum
Check altijd of de trouwfotolocaties die je voor ogen hebben, of deze open is op jullie grote dag. Het zal je maar gebeuren dat je ergens aankomt en de deuren zijn gesloten.

3. Afstand
Houdt rekening met de afstand tot waar de ceremonie plaatsvindt. Het is fijn als alles een beetje bij elkaar ligt zodat je weinig tijd verliest en volop kunt genieten van jullie prachtige dag.

4. Seizoen
Sommige trouwlocaties lenen zich uitstekend voor de zomer en andere locaties zijn juist weer perfect voor in de winter. Hoe mooi is het als je in de herfst tussen de paddenstoelen en kastanjebomen staat en in het voorjaar tussen de bollenvelden of bloesem?

5. Binnen locatie 
Ook in de zomer ben je in Nederland niet zeker van zonnig en droog weer. Dus een binnen locatie in gedachten houden voor je trouwfoto’s is heel handig. Denk bijvoorbeeld aan een mooie idyllisch kerkje, een restaurant/cafe waar jullie vaak komen of een museum.

6. Met kids
Trouw je met je kinderen of bruidskindjes erbij? Dan zijn dierentuinen, stranden en speeltuin ook een optie. Op deze manier krijg je hele leuke en spontane foto’s.

blok bruidsboeket top trouwlocaties blok      banner blok bloktaart

Pin It
Nemesis Webdesign