Alouette Martijn 00032SandraKarst 00011SandraKarst 00014Alouette Martijn 00004

Top 7 bijzondere trouwlocaties

Als bruidsfotograaf heb ik al behoorlijk wat mooie trouwlocaties meegemaakt. Speciaal voor jou heb ik een top 6 gemaakt van de meeste bijzondere trouwlocaties. Van een romantisch kasteel tot een toffe strandtent. Allemaal stuk voor stuk plaatjes die zo bij jullie droombruiloft passen.

1.Kasteel Amerongen - http://www.kasteelamerongen.nl/
Trouwen in een kasteel. Dat is voor velen toch wel de ultieme droom. Je voelt je de hele dag een ware prins en prinses, en bij het betreden van de kasteeltuinen wanen jullie je in een waar sprookje. Ook de tuinen van het kasteel zijn werkelijk fantastisch. Ideaal voor prachtige foto’s.

GijsLydia 00008

2.Kasteel Keukenhof - http://kasteelkeukenhof.nl/nl/
Kasteel keukenhof is nog zo’n pareltje.Gelegen op een prachtig historisch landgoed kom je helemaal tot rust (of is het toch een beetje spannend? ☺). Het fijne aan Kasteel Keukenhof is dat je er de hele dag kunt verblijven. Van de huwelijksceremonie tot het diner en het feest. En vergeet niet de balkonscène en het naastgelegen bos voor de prachtige foto’s.

PromoWMRR 00017

3. Vidaa - http://vidaa.nl
Wil je trouwen op een klein eilandje? Dan is Vidaa vlakbij Rotterdam de perfecte locatie.Hoe bijzonder is het om hier met een pontje over het water naar de gasten toe te varen? En te trouwen onder een prieeltje? Hier voert romantiek echt de boventoon.

portfolio 00162

4. Rotterdamse Dokhaven - http://www.rdmrotterdam.nl
Houd je meer van stoer en industrieel? Dan is de RDM kantine aan de Rotterdamse Dokhaven een aanrader. Nadat je met de watertaxi aankomt, ga je aan wal even helemaal terug in de tijd. Je kunt hier buiten trouwen, waarbij je wordt getrakteerd op een spectaculair uitzicht over de haven.

5. Hortus Botanicus - http://www.hortusleiden.nl/
Ben je meer van het groen? Omring je dan met tropische planten in de Hortus Botanicus. De prachtig gelegen oranjerie is ideaal voor de huwelijksceremonie. Maar ook wanneer het regent, is deze perfect voor het maken van mooie foto’s. Een bruiloft met een tropisch tintje hoeft dus helemaal niet ver weg te zijn.  

SandraKarst 00011

6. Tent 6 - http://www.tent6.nl/
Wil je liever het ja-woord geven met je voetjes in het zand? Maak dan je droom waar en trouw bij Tent 6 in Zandvoort. Trouwen doe je op het strand onder een romantisch prieeltje en dineren doe je aan lange tafels met uitzicht op de zonsondergang. Bij Tent 6 ben je verzekerd van een romantisch en relaxte bruiloft.     

7. Schenkerij - http://schenkerijdeboomgaard.nl/
Voor een bruiloft tussen de appelboomgaarden ben je bij Schenkerij de Boomgaard aan het juiste adres. Proosten doe je met eigengemaakte appelwijn en wat dacht je van een appeltaart als bruidstaart? Super leuk is deze locatie voor gezinnen want op de boomgaard vind je een schommel en trampoline.

 

portfoliodsf 00429

 

banner blok bloktaart blok bruidsboeket fotolocatiesblok

 

 

Pin It
Nemesis Webdesign