schoenen

Alouette Martijn 00032SandraKarst 00011SandraKarst 00014Alouette Martijn 00004

Fotografie

Don't shoot what it looks like, shoot what it feels like.

Shooting the Ryki-way

​In mijn fotografie draait het om jullie: geen kunstmatig geposeer, geen statische foto's maar frisse en authentieke beelden die jullie van je beste kant laten zien. Ik houd van een ongedwongen en informeel contact. Ik houd ook van eenvoudige en overzichtelijke afspraken en vertaal dat o.a. in duidelijke en aantrekkelijke prijzen, geen verborgen kosten en een flexibele opstelling.

Hoofdzakelijk fotografeer ik huwelijken, pasgeboren kinderen en doe ik loveshoots. Op zoek naar iets anders? Laat het me weten. Dan maak ik daar met alle plezier een aparte afspraak voor. Ook kinderen, huwelijksaanzoeken en zelfs huisdieren heb ik regelmatig voor mijn lens. Ik vind de afwisseling fijn. Nieuwe uitdagingen houden me scherp en hier komen vaak ook weer nieuwe ideeen uit! 

Mooie foto’s gaan niet alleen om de details maar ook om het vastleggen, tonen of het losmaken van emoties. Een bruiloft zit doorgaans ramvol emotie, alleen zien jullie als bruidspaar lang niet alles op die dag, dat is ook niet mogelijk.  Dus wat hou je er (los van de ring om je vinger) eigenlijk aan over? De herinnering, vastgelegd door een goede professionele bruidsfotograaf. Het gaat erom dat jullie dag wordt vastgelegd zoals jullie en jullie dierbaren haar beleefd hebben.

Het zelfde geldt voor de foto's van jullie pasgeboren kindje. Het moment dat jullie kleintje net geboren is, is zo ontzettend bijzonder en kwetsbaar. Voor je het weet zijn ze groot en kun je alleen nog maar terug denken aan de tijd van flesjes, mini sokjes en babywiegjes. Juist omdat dit moment zo snel voorbij vliegt zijn mooie foto's van een professionele fotograaf zo waardevol. 

Emotie is de kern om mooie herinneringen te bewaren, te koesteren eigenlijk. Zelfs generaties lang. Emotie is namelijk universeel, tijdloos, maakt ons menselijk en is het bewijs dat we leven. Daarom laat ik jullie minimaal poseren en vang ik het liefst nèt dat ene moment wanneer jullie je emoties laten zien en de kracht ervan delen.


Bruidsfotografie

RykiLaVie 67

De laatste blik in de spiegel voordat hij eraan komt, het vasthouden van elkaars hand tijdens de ceremonie of de lach van je vriendin na het vangen van je boeket. I love bruidsfotografie! 

Meer zien van mijn werk als bruidsfotografe?

Klik dan HIER

Loveshoots

RykiLaVie 29

Lekker samen op pad om een mooie serie foto’s te maken van jullie liefde voor elkaar. Op een plek die bijzonder is voor jullie of gewoon een mooie plek in de omgeving.. 

Meer informatie of voorbeelden zien? Klik dan HIER

Online Gallery

BJHanneke 00006

Van alle bruiloften plaats ik, indien het bruidspaar dat wenst een online gallery op rykilavie.nl, waar vrienden en familie met een wachtwoord kunnen inloggen en de foto’s kunnen bekijken.

Heb je een wachtwoord gekregen en wil je inloggen? Klik dan HIER

Nemesis Webdesign