Alouette Martijn 00032SandraKarst 00011SandraKarst 00014Alouette Martijn 00004

Portfolio New born shoots

Van harte gefeliciteerd met de komst/ geboorte van jullie baby! Het is een bijzondere, mooie en spannende periode in jullie leven. Een mooie fotoserie is de perfecte manier om een mooi aandenken te creëren aan deze special tijd.

 

Een Newborn Shoot doen we wanneer jullie baby pas 6 tot 12 dagen oud is. De meeste baby’s slapen dan nog veel en diep. Hierdoor kunnen we ze in verschillende poses leggen en rustig foto’s van ze maken terwijl zij lekker doorslapen.

Ik kom bij jullie thuis en we nemen alle tijd. Gewoonlijk duurt een newborn shoot twee tot drie uur, maar het kan wel eens uitlopen. Tijdens de shoot is uiteraard voldoende tijd om te voeden, te troosten, te verschonen en natuurlijk te fotograferen. We gaan niet haasten als uw baby en u iets meer tijd nodig hebben, elke baby is uniek, heeft een ander ritme en zal anders op de shoot reageren. 

Ik breng geen spulletjes mee, maar fotografeer jullie kleintje in zijn/haar eigen omgeving met zijn/haar eigen spulletjes en kleertjes. Daarbij neem ik ook shots van jullie bezigheden met jullie kindje. Het badderen, het knuffelen, het te slapen leggen etc.. Ik hou van echte foto’s die het verhaal van jullie kleintje vertellen en geen ‘gemaakte settings’.

Omdat we natuurlijk niet van tevoren weten wanneer jullie kindje precies geboren wordt plannen we de newborn shoot ruim in. Ik houd een aantal dagen vrij vanaf de uitgerekende datum. Het is dus belangrijk om deze shoot op tijd te boeken zodat er nog genoeg ruimte in mijn agenda is. Wanneer jullie kindje geboren is laten jullie dit zo snel mogelijk weten zodat we een definitieve datum kunnen inplannen.

 

Ryki new born

Nemesis Webdesign