schoenen

Alouette Martijn 00032SandraKarst 00011SandraKarst 00014Alouette Martijn 00004

Portfolio Bruidsfotografie

Plannen om te trouwen? Gaaaaaf! Gefeliciteerd! Ik geniet iedere keer weer van bruiloften, en leg dus ook graag die van jullie vast. 

Ik vind het belangrijk om deze onvergetelijke dag op een romantische, natuurlijke en spontane wijze vast te leggen, zonder al te veel onderbrekingen. Lekker luchtig en ontspannen voor jullie. Tijdens de bruiloft kunnen jullie lekker jezelf zijn, van elkaar genieten en lol maken met iedereen die jullie dierbaar is. Ik zal op onopvallende maar zorgvuldige wijze mooie onverwachte momenten en pure emoties en details vastleggen. Ik vraag je dus niet om continu in de camera te kijken.

Mijn bruidsreportages zijn altijd inclusief een kennismakingsgesprek. Ik hecht veel waarde aan wederzijds vertrouwen. Natuurlijk is het belangrijk om op jullie grote dag vooral veel plezier te hebben. Maar met zo’n belangrijke dag in het vooruitzicht willen beide partijen ook dat het goed geregeld is en dat we precies weten wat we aan elkaar hebben. Jullie wensen en ideeën komen uitgebreid aan de orde zodat ik een duidelijk beeld krijg van hoe jullie dag er uit gaat zien, jullie verwachtingen en wensen. Hier zal ik zo goed als mogelijk is op aan sluiten op de grote dag zelf. Daarnaast zal ik antwoord geven op alle vragen zodat jullie weten wat je kan verwachten van mij en alle vertrouwen hebben dat de fotografie in goede handen is.

Nemesis Webdesign