schoenen

Alouette Martijn 00032SandraKarst 00011SandraKarst 00014Alouette Martijn 00004

Portfolio Loveshoots

Lekker samen op pad om een mooie serie foto’s te maken van jullie liefde voor elkaar. Op een plek die bijzonder is voor jullie of gewoon een mooie plek in de omgeving.

Misschien wil je graag een keer samen op de foto ter voorbereiding op jullie bruiloft, of omdat je een jaar verkering hebt, of misschien omdat je 12,5 jaar getrouwd bent. Maar zelfs zonder speciale reden is het hartstikke leuk om een mooie serie foto’s van jezelf te hebben!

De kosten van een loveshoot bedragen € 250,-. Hierbij inbegrepen zit de reportage van 1,5 uur, de foto's in hoge resolutie in jullie inbox, de eerste 50 km van mijn reiskosten ​(excl. parkeerkosten)​ (daarna €0,35 p/km) en een online gallery. Boek je een loveshoot icm een bruidsreportage, dan betaal je slechts € 175,-.

Hoe werkt het?

Geef bij het maken van een afspraak je voorkeursdatum en tijd aan. Dit mag ook 's avonds of in het weekend zijn! Ik zal deze afspraak bevestigen en de details telefonisch met je doornemen. Heb je zelf een leuk idee voor een foto? Laat het me vooraf even weten! Dan kunnen we samen kijken wat hiervoor de mogelijkheden zijn. 

Ik fotografeer alleen op locatie, en dus niet in een studio. Alhoewel de mogelijkheden qua belichting in een studio vaak veel groter zijn, is dit voor mij een bewuste keuze. Ik vind op locatie fotograferen een uitdaging. En zie in iedere omgeving weer andere creatieve mogeijkheden. Dit, in combinatie met de vaak veel ontspannendere omstandigheden resulteren voor mijn lens altijd in mooiere beelden.

Kledingadvies

Trek iets aan waar je je mooi in voelt! Zorg er wel voor dat jullie de kleuren onderling een beetje op elkaar afstemmen. Dat geeft eenheid in de foto en het leidt niet af van jullie. Daarnaast is het belangrijk om niet volledig in het zwart of in het wit gekleed te gaan, omdat dit grotendeels weg zal vallen op de zwarte of witte achtergrond. Heb je mooie/ leuke/ grappige accessoires, neem ze mee! Dan doen we er wat leuks mee in de foto :)

 

Nemesis Webdesign