Alouette Martijn 00032SandraKarst 00011SandraKarst 00014Alouette Martijn 00004

Meet my friends

   Schermafbeelding 2017 08 30 om 16.35.53

Moviebrothers - Videografen

Wij zijn 'brothers in law' Geoffrey en Thomas. Onze passie is het vastleggen van jullie mooiste dag. Niets is leuker dan op een dag vol geluk en gezelligheid aanwezig zijn en de sfeer te kunnen proeven. Vervolgens werken we keihard aan een schitterend eindresultaat en brengen we die sfeer weer even terug. De enthousiaste reacties van onze klanten zijn onze drijfveer.

http://www.moviebrothers.nl/

 

 


 

  propfunlogo

 

Propfun - Photobooth Huren

Photobooth huren voor op jullie bruiloft? Dan ben je bij propfun op de goede plek. Speciaal voor klanten van Ryki La Vie bestaat er een kortingscode. Informeer naar de mogelijkheden! http://propfun.nl/photobooth-huren-bruiloft-trouwerij/


11846701 1034891916535400 8279060947145487152 n

Fleur Bastiaansen - Beauty Artist

Ik heb de opleiding Beauty Artist gevolgd. Hierbij ben ik opgeleid in het kappersvak, nagels en visagie. Ik werk nu fulltime als kapster in een salon en heb een klein eigen bedrijfje voor nagels. Ik focus mij het meest op de Shellac. Hierbij behoud je je eigen nagels en heb je mooie nagels voor minstens 14 dagen.

Ik ken Marijke via Synchroonzwemmen, we hebben ook een tijdje samen gezwommen. Ik heb samen met een vriendin een fotoshoot bij Marijke gehad en het resultaat was super! En ze heeft mij ook geholpen met mijn eigen bedrijfje.

Samenwerken met Marijke is heel fijn!

U kunt meer informatie over de nagels vinden op facebook.
Mocht u andere vragen hebben kunt u mij ook Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.


 


 fe21eb 9a959798b17047c998dc6c65ba6fbfbd mv2Leg het mooiste moment van je leven vast op doek!

Creativiteit speelt een grote rol bij Ryki La Vie. Een origineel en creatief huwelijkscadeau waar je als pasgetrouwd paar nog jarenlang plezier van zult hebben sluit daar natuurlijk al geen ander op aan. Op huwelijks-cadeau.nl vind en boek je eenvoudig een kunstenaar die ter plekke een schitterend impressieschilderij van je bruiloft maakt. Hoe gaaf is dat? Ik heb het nu op een aantal bruiloften gezien. En zowel het proces als het resultaat is fantasistich om naar te kijken. Jullie huwelijk wordt op een sfeervolle en persoonlijke manier vastgelegd! De kunstenaars zijn niet alleen geweldige schilders, ze zijn ook dol op de gezelligheid die bij de meeste huwelijksceremonies komt kijken. Het schilderij is zodoende ook tijdens de bruiloft een extra attractie die dimensie en levendigheid toevoegt.
huwelijks-cadeau.nl

 


 

 

stefan

Stefan de Jonge - Drive-in DJ

Zijn jullie nog op zoek naar een goede DJ die alle spullen in huis heeft voor een geweldig feest? Laat het me dan weten. Stefan is mijn neef, en mocht je interesse hebben, dan kan ik jullie in contact brengen met hem om alles regelen!


 

Nemesis Webdesign