Alouette Martijn 00032SandraKarst 00011SandraKarst 00014Alouette Martijn 00004

magazinefoto

blaadjesreclame

Wil je alles weten over wat ik voor je kan
betekenen op jullie grote dag? Laat dan hier je email aders achter.

Dan komt het magazine boordevol voorbeelden, tips en ideeeen 
snel jouw kant op!

 

Werkwijze

Iedere klant is anders, en al mijn werk is handwerk. Je zult daarom begrijpen dat niet alles altijd hetzelfde verloopt. Maar over het algemeen ziet mijn werkwijze er als volgt uit:

Een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

Ik hecht veel waarde aan wederzijds vertrouwen. Met zo’n belangrijke dag in het vooruitzicht willen beide partijen dat het goed geregeld is en dat we precies weten wat we aan elkaar hebben. Jullie wensen en ideeën komen uitgebreid aan de orde zodat ik een duidelijk beeld krijg van hoe de dag er uit gaat zien, Daarnaast zal ik antwoord geven op alle vragen zodat jullie weten wat je kan verwachten van mij en alle vertrouwen hebben dat de fotografie in goede handen is.

Alle afspraken op papier.

Na het gesprek maak ik een uitgebreide offerte met daarin al onze afspraken. Alleen indien jullie het hier helemaal mee eens zijn en dit schriftelijk naar mij bevestigen, reserveer ik de datum in mijn agenda. Zodra ik de aanbetaling (standaard €100,- ) ontvang is het officieel. De afspraak staat!

Kaartjes & ander drukwerk.

Indien jullie dit door mij willen laten maken ga ik in overleg zorgen dat de eerste ontwerpen op tijd bij jullie in huis zijn. We houden de lijntjes kort, zodat alles naar wens de deur uit kan naar de gasten. Betalen doen jullie pas zodra de ontwerpen zijn goedgekeurd en de kaartjes in productie gaan bij de drukker.

Nog even contact.

Een week voor de bruiloft neem ik telefonisch contact met jullie op. Even nog de laatste dingen doorspreken is wel zo fijn. Check, check, dubbel check!

The BIG day!

Yeej! Tijdens de bruiloft staat alles in het teken van genieten en plezier maken met jullie dierbaren. Ik ben ‘onzichtbaar’ aanwezig, maar sta voor jullie klaar wanneer er vragen /opmerkingen of andere dingetjes zijn.

Het voorproefje.

Een weekje na de bruiloft ontvangen jullie van mij alvast een voorproefje van ongeveer 15 foto’s. Dan heb je alvast wat in handen om bij weg te dromen. Bij de foto’s stuur ik ook de factuur mee.

De foto’s.

Nadat de foto’s allemaal secuur geselecteerd en bewerkt zijn, en de factuur is betaald, zal ik de rest van de foto’s aanleveren. Dit kan via Wetransfer of op USB. Ook is dit het moment waarop de foto’s in het online album ingeladen kunnen worden.
Mochten jullie voor een tweede fotograaf/ videograaf hebben gekozen, dan worden deze bestanden toegevoegd aan de transfer/ USB. Alles ontvang je dus gewoon in 1 keer, vanuit 1 adres.

Het album.

Nu is het tijd voor het album. Vaak sturen de bruidsparen een aantal foto-nummers naar mij per mail, die ze echt terug willen zien in het album. De rest vul ik zelf aan. Ik maak een mooi ontwerp en stuur hiervan een digitaal-proefje. Pas wanneer jullie hier helemaal tevreden over zijn stuur ik deze naar de drukker. De drukker levert het album bij mij af, zodat ik het nog kan controleren op eventuele drukfouten. Ziet alles er goed uit, dan geef ik een belletje en kunnen jullie het album op komen halen. Ik stuur het album ivm kans op beschadigingen liever niet per post. 

 

Nemesis Webdesign