schoenen

Informatie

kaartjes

Wanneer je gaat trouwen of een kindje verwacht wil je dat alles goed geregeld is. Daarom snap ik als geen ander dat je meer wilt weten over mij als persoon en over mijn werkwijze. Wekelijks sta ik op bruiloften, ontwerp ik de leukste dingen, maak ik geboortekaartjes en fotografeer ik pasgeboren kinderen. Lees meer over wat ik zie en meemaak op mijn blog of vraag een gratis magazine aan

 

 

Alouette Martijn 00032SandraKarst 00011SandraKarst 00014Alouette Martijn 00004

Ontwerpen

Met mijn achtergrond als grafisch ontwerper maak ik de leukste persoonlijke ontwerpen voor al jullie drukwerk. De nadruk ligt op trouwalbums en kaartjes/ uitnodigingen. Maar ook voor andere ideeen kun je altijd contact met me opnemen. Ik werk samen met verschillende drukkers en leveranciers van bijvoorbeeld linten/jute en kant om zo tot een mooi en kwalitatief goed eindproduct te komen. 

 

CUSTOM MADE WEDDING STATIONERY - TROUWKAARTEN OP MAAT

Jullie gaan trouwen, gefeliciteerd! Een spannende tijd vol voorbereidingen in de aanloop naar jullie bruiloft. De dag waarop jullie je oneindige liefde voor elkaar zullen uitspreken
en vooral ook de liefde zullen gaan vieren met jullie dierbare vrienden en familie.

Voor zo’n bijzondere dag wil je jouw gasten ook graag op een bijzondere manier uitnodigen. Met trouwpost die past bij jullie en jullie droombruiloft. Daar zorg ik graag voor. Bij Ryki La Vie is elke trouwkaart een custom made ontwerp: speciaal voor jullie op maat gemaakt. Elk ontwerp begint met een blanco vel en een luisterend oor. Wie zijn jullie? Wat vinden jullie mooi en hoe ziet jullie droombruiloft er uit? Samen kijken we wat bij jullie past en wat vooral niet. Zo ontvangen jullie gasten straks een trouwkaart die meteen de juiste toon zet voor jullie grote dag!

Je wedding stationery hoeft niet op te houden bij een save the date en trouwkaart. Van naamkaartjes voor tijdens het diner tot gepersonaliseerde bedankjes. Ik denk graag mee hoe we jullie bruiloft nog mooier en persoonlijker kunnen maken.

 13083199 964997476952068 400856108274905502 n 1

EEN KLEINTJE OP KOMST - GEBOORTEKAARTJES OP MAAT

Een klein wondertje is op komst, wat spannend! Natuurlijk wil je dit liefdevolle nieuws straks graag op jullie eigen manier met iedereen delen. Een geboortekaartje bij Ryki La Vie laten ontwerpen betekend een custom made ontwerp dat speciaal voor jullie en jullie kleine spruit wordt gemaakt. Volledig op maat ontworpen aan de hand van jullie wensen.

Hoe gaat dat in z’n werk, zo’n custom made ontwerp?
Custom made betekend voor mij dat elk ontwerp speciaal voor die gelegenheid wordt ontworpen. Elk project begint met een blanco vel en een luisterend oor. Want het belangrijkste is dat mijn ontwerp straks voelt als van jullie. Samen bespreken we wat bij jullie past en waar jullie gelukkig van worden. Het eindresultaat: een geboortekaartje naar jullie hart, een uniek ontwerp en iets dat niemand anders heeft!

 19105562 1332574126861066 7463576556729584688 n 1

MEMORIES ARE FOR EVER - TROUWALBUMS OP MAAT

Jullie trouwfoto's zijn van onschatbare waarde en verdienen meer dan een foto-mapje op je computer. Een trouwreportage is daarom pas echt compleet als de foto's in een prachtig album staan. Het liefst een album waar jullie nog jaren geregeld in zullen kijken, waardoor alle mooie herinneringen aan jullie dag weer terug zullen komen. Maar ook een album die je trots aan jullie familie en vrienden laat zien. Hierdoor gaat de trouwdag elke keer weer helemaal leven, en is dat niet waarom jullie een goede fotograaf wilden hebben?

Bij het maken van het ontwerp hou ik graag rekening met jullie wensen. Daarom vraag ik altijd een lijstje met fotonummers die jullie er absoluut in terug willen zien. Deze lijst vormt de basis van het ontwerp en vul ik aan met foto's om jullie trouwverhaal in beeld compleet te maken. Het ontwerp stuur ik jullie dan eerst digitaal op. Zo kunnen we in overleg nog aanpassingen doen of foto's wisselen van plek. Pas zodra jullie helemaal akkoord zijn over het digitale ontwerp gaat het naar de drukker en ontvangen jullie binnen enkele dagen jullie exclusieve boek.

 13087687 964997480285401 3349542538645186649 n 1

Weten wat ik voor jullie kan betekenen? Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..


Bruidsfotografie

RykiLaVie 67

De laatste blik in de spiegel voordat hij eraan komt, het vasthouden van elkaars hand tijdens de ceremonie of de lach van je vriendin na het vangen van je boeket. I love bruidsfotografie! 

Meer zien van mijn werk als bruidsfotografe?

Klik dan HIER

Trouwalbums

fotoalbum1

Jullie trouwfoto's zijn van onschatbare waarde en verdienen meer dan een foto-mapje op je computer. Een trouwreportage is daarom pas echt compleet als de foto's in een prachtig album staan.  Klik dan HIER

Online Gallery

BJHanneke 00006

Van alle bruiloften plaats ik, indien het bruidspaar dat wenst een online gallery op rykilavie.nl, waar vrienden en familie met een wachtwoord kunnen inloggen en de foto’s kunnen bekijken.

Heb je een wachtwoord gekregen en wil je inloggen? Klik dan HIER

Nemesis Webdesign