schoenen

Alouette Martijn 00032SandraKarst 00011SandraKarst 00014Alouette Martijn 00004

Kaartjes en uitnodigingen

Kaartjes en uitnodigingen

Jullie gaan trouwen, gefeliciteerd! Een spannende tijd vol voorbereidingen in de aanloop naar jullie bruiloft. De dag waarop jullie je oneindige liefde voor elkaar zullen uitspreken en vooral ook de liefde zullen gaan vieren met jullie dierbare vrienden en familie.

Voor zo’n bijzondere dag wil je jouw gasten ook graag op een bijzondere manier uitnodigen. Met trouwpost die past bij jullie en jullie droombruiloft. Daar zorg ik graag voor. Bij Ryki La Vie is elke trouwkaart een custom made ontwerp: speciaal voor jullie op maat gemaakt. Elk ontwerp begint met een blanco vel en een luisterend oor. Wie zijn jullie? Wat vinden jullie mooi en hoe ziet jullie droombruiloft er uit? Samen kijken we wat bij jullie past en wat vooral niet. Zo ontvangen jullie gasten straks een trouwkaart die meteen de juiste toon zet voor jullie grote dag!

Je wedding stationery hoeft niet op te houden bij een save the date en trouwkaart. Van naamkaartjes voor tijdens het diner tot gepersonaliseerde bedankjes. Ik denk graag mee hoe we jullie bruiloft nog mooier en persoonlijker kunnen maken.

Nemesis Webdesign