schoenen

Alouette Martijn 00032SandraKarst 00011SandraKarst 00014Alouette Martijn 00004

Trouwalbums

Jullie trouwfoto's zijn van onschatbare waarde en verdienen meer dan een foto-mapje op je computer. Een trouwreportage is daarom pas echt compleet als de foto's in een prachtig album staan. Het liefst een album waar jullie nog jaren geregeld in zullen kijken, waardoor alle mooie herinneringen aan jullie dag weer terug zullen komen. Maar ook een album die je trots aan jullie familie en vrienden laat zien. Hierdoor gaat de trouwdag elke keer weer helemaal leven, en is dat niet waarom jullie een goede fotograaf wilden hebben?

Al mijn trouwalbums hebben heel dik, mooi fotopapier met een mooie glans. De pagina’s ‘vallen plat’. Dus wanneer een foto bijvoorbeeld 2 pagina’s breed is, heb je (bijna) geen last van de middenvouw. We kunnen de albums helemaal in samenspraak vormgeven. Ze hebben allemaal een linnen kaft, die we kunnen laten bedrukken met een foto. Maar ik zou bijvoorbeeld ook iets van jullie trouwkaartje daarin terug kunnen laten komen. Een effen kleur kan ook. Of een effen kleur met jullie namen/ initialen/ trouwdatum. Boeken met leren kaften zijn ook mogelijk op aanvraag. 

Verder zitten alle albums in een hele mooie bewaardoos. En dat vind ik heel erg fijn, omdat trouwfoto’s gewoon bewaard moeten blijven voor het leven. Dan willen we wel dat ze ook op een mooie manier getoond kunnen worden zonder beschadigingen :)

Het aantal pagina’s bepaalt de uiteindelijke prijs voor het fotoalbum. De albums die ik maak beginnen bij 24 pagina’s (€300 inclusief BTW), maar natuurlijk is het mogelijk om het aantal pagina’s uit te breiden. Dat is leuk want dan kun je extra veel grote foto’s toevoegen! Een album met het dubbele aantal pagina’s kost €338 en voor €357 maak ik een fotoboek met 60 pagina’s. Zowel het ontwerp als het drukken van het album zijn bij de prijs inbegrepen.

Zodra ik het ontwerp af heb, krijgen jullie een digitale drukproef hiervan per mail. Alleen als jullie hier helemaal happy mee zijn stuur ik het ontwerp naar de drukker.

Een keer een album zien? Ik neem er graag eentje mee naar een kennismakingsgesprek!

Cadeauboekje

Naast een mooi album voor jullie zelf, kan ik ook een cadeauboekje voor jullie bijbestellen. Dit is een kleine versie van jullie trouwalbum en daardoor ideaal om cadeau te geven aan je (schoon)ouders of getuigen als bedankje en herinnering aan jullie prachtige dag.

Nemesis Webdesign